Manicure

Manicure

Er wordt gezegd dat onze handen onze werkelijke leeftijd verraden. Onze handen verdienen dan ook een verzorgende behandeling op zijn tijd.

Bekijk hieronder de behandelingen en neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Manicure 30 minuten € 21,50

Tijdens een 30 minuten durende behandeling worden uw nagels in model gevijld,  verzorgd in badje, de nagelriemen behandeld en vervolgens worden de nagels in de door u gekozen kleur gelakt. De behandeling wordt afgerond met een nagelriem olie en een korte massage met een verzorgende handcrème.

Paraffine pakking handen € 11,00*

Een heerlijke behandeling voor droge en ruwe handen. Uw handen worden gehydrateerd en dit is na de behandeling direct zichtbaar. Tijdens de behandeling wordt op uw handen een verzorgende creme aangebracht, vervolgens wordt er een warme paraffine gesprayd en worden de handen ingepakt in folie en badstof wanten. De paraffine wordt na 10 minuten verwijderd. Doordat de huid door de paraffine wordt afgesloten komt de doorbloeding goed op gang en kan de verzorgende creme zijn werk doen. Resultaat heerlijke gladde en zijdezachte handen.

*Tijdens een behandeling kost een paraffine pakking voor uw handen € 11,00 als losse behandeling is dit € 13,00.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Bij annulering van een afspraak binnen 24 uur wordt 100% van de behandeling in rekening gebracht.

Cadeaubonnen

Voor alle genoemde behandelingen zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar bij Studio Beau. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Studio Beau is aangesloten bij Provoet en ANBOS. Marga Klompélaan 68, 1067 TZ Amsterdam, M: 06 153 400 23