MicroSkinPolish™ voor duurzame huidverbetering!

Met de MicroSkinPolish™ oftewel de MSP ™ kunnen geweldige resultaten behaald worden op een milde en pijnloze manier. De Medcos® MicroSkinPolisch biedt een unieke combinatie van drie krachtige en veilige technologieën in één apparaat. Deze combinatie in één behandeling staat voor een duurzame huidverbetering voor ieder huidtype!

In een behandeling van ongeveer 45 minuten worden alle technologieën toe- en aangepast op uw huid.

 Stap 1; Microdermabrasie; via een speciale vacuümtechniek worden er met steriele microkristallen laagjes oude en dode huidcellen weggehaald. Deze eerste stap zorgt tevens voor stimulatie van het collageen en elastine in de huid. Na deze stap is uw huid schoon en ontvankelijk voor werkzame stoffen.

 Stap 2; Low Level Laser Therapy; dit wordt ook wel Cold Laser genoemd aangezien er geen warmte bij vrijkomt en dus geen risico op verbranding is. Voor het gebruik van de LLLT wordt er een hoogwaardig hyaluronzuur op uw huid aangebracht.

  •  Hyaluronzuur is een huideigen element dat een grote hoeveelheid water aan zich kan binden en mede voor het volume en de strakheid van uw huid zorgt. Bij het ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af waardoor de huid ouder toont. Het Medcos® hyaluronzuur is de nieuwste generatie hyaluronzuur die diep in de huid kan doordringen en de aanmaak van hyaluronzuur stimuleert.

 De combinatie van de Cold Laser en massage zorgt voor een optimale opname van het hyaluronzuur waardoor fijne oneffenheden verdwijnen en het volume en de elasticiteit van de huid hersteld worden. De huid krijgt een “boost” en verbeterd zienderogen.

 Stap 3; Polishing the skin; als finishing touch wordt er over de huid een dermatologisch geteste polishing crème verdeeld. Deze crème bestaat uit zeer actieve werkstoffen als essentiële vitaminen, anti-oxidanten, beschermingsfactor en een speciale olie. De crème wordt middels de Polisher in de huid gemasseerd en zorgt voor een gladde en stralende huid.

 Een losse behandeling geeft een echte opfrisser voor de huid. In kuur verband wordt werkelijke duurzame huidverbetering bereikt. Bij de intake worden alle do’s en dont’s besproken. Kijk onder het tabje aanbiedingen/nieuws voor de introductie aanbieding.

                                                                                

Studio Beau is aangesloten bij Provoet en ANBOS. Marga Klompélaan 68, 1067 TZ Amsterdam, M: 06 153 400 23